Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Στην φάκα ο 30χρονος που άδειασε το «Μουλτιράμα» στην Πάτρα


Κινητά τηλέφωνα, ραδιοσιντί, φορτιστές και αντικείμενα αξίας χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκαν σε έναν 30χρονο, μετά από έρευνα που σημειώθηκε στο σπίτι του από την Ασφάλεια Πατρών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ηλεκτρικά είδη είχαν κλαπεί από το καταστήμα «Μουλτιράμα» της Αγίου Ανδρέου και ήδη ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος.


Ο νεαρός που κατείχε τα κλοπιμαία φέρεται να τα είχε προμηθευτεί από έναν εργαζόμενο στο συγκεκριμένο κατάστημα και σταδιακά του παρέδιδε έναντι αμοιβής τα κινητά και τα υπόλοιπα είδη τα οποία επρόκειτο να προωθηθούν στη μαύρη αγορά και να πωληθούν σε τιμή αρκετά μικρότερη της κανονικής τους.


Η Αστυνομία διερευνά εάν εκτός από τα ηλεκτρικά που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 30χρονου υπήρχαν και άλλα κλοπιμαία που μέχρι σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί το διάστημα της δράσης του νεαρού υπαλλήλου.


Η αξία των κλοπιμαίων αποτιμάται σε χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι εντοπίστηκαν 10 ραδιοσιντί, 10 λαπτοπ, πολλά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και άλλα αντικείμενα αξίας.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: