Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Νεκρή η 45χρονη ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον


Πέθανε σε ηλικία 45 ετών η βρετανίδα ηθοποιός Νατάσα Ρίτσαρντσον, η οποία είχε τραυματιστεί στο κεφάλι όταν έκανε σκι στον Καναδά.


Η Ρίτσαρντσον νοσηλευόταν στη Νέα Υόρκη από την Τρίτη και στο πλευρό της βρίσκονταν συνέχεια ο σύζυγός της ηθοποιός Λίαμ Νίσον και οι δύο γιοι τους Μάικλ 13 ετών και Ντάνιελ Τζακ 12 ετών.


«Ο Λίαμ Νίσον, οι γιοι του και όλη η οικογένεια είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο της Νατάσα. Αισθάνονται ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και την αγάπη του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Αλαν Νίερομπ.


Η γνωστή ηθοποιός, έπεσε κατά τη διάρκεια μαθήματος σκι σε μια πλαγιά του Μοντ Τρεμπλάν και κατά την πτώση δεν φορούσε κράνος. Κατόρθωσε να επιστρέψει περπατώντας στο δωμάτιο της ενώ γελούσε και αστειευόταν. Ωστόσο μια ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς εκδήλωσε ζαλάδες και έντονο πονοκέφαλο.
Πολλά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Στην ανακοίνωση της οικογένειας δεν αναφέρονται τα αίτια του θανάτου.


Η Νατάσα Ρίτσαρντσον γεννήθηκε τον Μάιο του 1963 στο Λονδίνο και ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, Βανέσα Ρεντγκρέιβ κυρίως στο θέατρο και τον κινηματογράφο τόσο στην Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Τόνι για τον ρόλο της Σάλι Μπόουλς στο «Καμπαρέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: