Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ποιοι είμαστε...


Είμαστε οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βγαίνουν εκπομπές, δελτία, εφημερίδες, περιοδικά, portals…

Δεν μας ξέρετε… Μπορεί να είδατε καμιά φορά τη φάτσα μας στην τηλεόραση ή να διαβάσατε το όνομά μας σε κάποια φυλλάδα….

Είμαστε αυτοί που θέλουμε να αλλάξουμε την δημοσιογραφία και δεν μπορούμε… Δεν μας αφήνουν…

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να πούμε ό,τι πιστεύουμε… για να μη θιγούν τα συμφέροντά "τους" αποφασίσαμε να τα λέμε από «ΕΔΩ»….

Είμαστε λίγοι… για αρχή… ούτε 100 για την ακρίβεια… αλλά σύντομα θα γίνουμε πολλοί…



Και που ξέρετε… τα ρεπορτάζ μας μπορεί και να αρέσουν…. Μπορεί και να τα… παίξετε…. Κι εσείς…. Κι ας τα «θάψατε» λίγες ημέρες πριν…

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ….

Και αν κάποιοι ανησυχήσατε… καλά κάνετε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ "ΠΟΝΕΣΕΙ" Ο ΠΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ WHAT GOES AROUND,COMES AROUND..ΚΟΙΝΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΚΩ ΠΙΑ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ(13 ΧΡΟΝΙΑ)ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΤΗΣΕΙ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ...ΧΩΜΑΝΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΝΟΩΤΡΟΠΊΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..
ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΔΥΝΑΤΑ!!!