Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αφόρητη η δυσοσμία που αναδίδει η τουαλέτα του Μπομπ Ντίλαν


Εξαλλοι έχουν γίνει οι γείτονες του Μπομπ Ντίλαν εξαιτίας της δυσοσμίας που αναδίδει η τουαλέτα της έπαυλής του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.


Μια οικογένεια που διαμένει κοντά στο σπίτι του 67χρονου μουσικού έχει καταγγείλει στις αρχές της πόλης ότι είναι αφόρητη η δυσοσμία από μια εξωτερική τουαλέτα, που βρίσκεται στον κήπο της έπαυλης και προφανώς χρησιμοποιείται από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ντίλαν.


"Είναι σκανδαλώδες. Ο "Κύριος Δικαιώματα του Πολίτη" δολοφονεί τα δικά μας δικαιώματα", δήλωσε στην εφημερίδα Λος Αντζελες Τάιμς ο Ντέιβιντ Εμινγκερ, γείτονας του Μπομπ Ντίλαν.


Το ζεύγος Σίντι και Ντέιβιντ Εμινγκερ υποστηρίζουν ότι η μυρωδιά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της τουαλέτας μεταφέρεται από την αύρα του Ειρηνικού Ωκεανού και προκαλεί αδιαθεσία στην οικογένεια.


Ωστόσο, ο δήμαρχος του Μαλιμπού Αντι Στερν δήλωσε ότι άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι δεν τους μυρίζει τίποτα άσχημο και ότι έχει αναθέσει το θέμα στις αρμόδιες αρχές.


"Πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί με την τουαλέτα του Μπομπ Ντίλαν και, παρεμπιπτόντως δεν έχω ανακατευθεί με κανενός άλλου την τουαλέτα στο Μαλιμπού", είπε ο Στερν στο Ρόιτερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: