Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Πεζή προκάλεσε τροχαίο και... εξαφανίστηκε

Μια πεζή γυναίκα που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σηκώθηκε και έφυγε σαν κυρία από το σημείο, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μια γυναίκα επεχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, κοντά στην Μαιζώνος, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Δεν πρόσεξε όμως ότι εκείνη των ώρα κινούταν στο οδόστρωμα δυο δίκυκλα, εκ των οποίων ο οδηγός του ενός κατάφερε να αποφύγει την γυναίκα με ελιγμό, όμως ο άλλος οδηγός στην προσπάθειά του να φρενάρει, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και η συνεπιβάτιδά του να χτυπήσει στον δρόμο, αποκομίζοντας τραύματα στο πρόσωπο!

Η γυναίκα που προκάλεσε το ατύχημα, έπεσε και αυτή κάτω και σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, στην συνέχεια εξαφανίστηκε, εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό και το ότι οι περισσότεροι διερχόμενοι ασχολήθηκαν με την τραυματία, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο και να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: