Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Τον πήγαν στην κηδεία της αδερφής του με χειροπέδες!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?



Στο Κοιμητήριο Κούκος στο Βόλο έπεσε η αυλαία για την 41χρονη Κατερίνα Γκουλιώνη από το Βόλο, που βρέθηκε νεκρή εν πλώ κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες την ώρα της μεταγωγής της από τις Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών στις Φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη.

Συνοδεία πέντα δεσμοφυλάκων από τον Κορυδαλλό, με τις χειροπέδες στα χέρια, η Πολιτεία "επέτρεψε" στον αδερφό της άτυχης Κατερίνας να παραστεί στην κηδεία της αδερφής του, χωρίς έτσι να μπορεί να την αγκαλιάσει, αλλά και να την αποχαιρετίσει για τελευταία φορά, επιτείνοντας το δράμα της οικογένειας, που παραμένει με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 41χρονης.

Ακόμη και οι λυγμοί της μάνας που εκλιπαρούσε να βγάλουν τις χειροπέδες για να αποχαιρετήσει ο αδερφός την αδερφή του, δεν πτόησαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ώστε να υπερβούν για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους, το “γράμμα του νόμου”.

Αποσβολωμένοι συγγενείς και φίλοι, ακόμη και οι δύο ιερείς που τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία, παρακολουθούσαν “τις διαπραγματεύσεις” με συναισθήματα οργής, αφού το όλο σκηνικό προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν για το τελευταίο αντίο.
Στον αδερφό της θανούσης δεν επετράπη να παραστεί στην ταφή, αφού άρον- άρον συνοδεία των δεσμοφυλάκων του αποχώρησε από το Κοιμητήριο εν μέσω αντιδράσεων, για να επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μας είμαστε ενάντια σε ύποπτες μεθοδεύσεις καιμαγειρέματα που οδηγούν δυστυχισμένους ανθρώπους στο θάνατο. Όλοι μας καταλαβαίνουμε τα όρια του ανθρωπισμού που θίγετε στο άρθρο σας. Μήπως όμως τυχαίνει να ξέρετε ποιός είναι ο "κος" Δημοσθένης Γκουλιώνης που πήγε να αποχαιρετήσει στο νεκροταφείο την αδελφή του Κατερίνα; ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ του θανάτου της, του θανάτου του άντρα της, (στον οποίο πέρασε ναρκωτικά με φιλί στο στόμα στα Δικαστήρια της Λάρισας στις 10 Ιανουαρίου του 1990, όπου δικαζόταν), της ορφάνιας της 20 χρονης κόρης τους. Είναι αυτός που τους έσπρωξε στα ναρκωτικά, όπως εκατοντάδες άλλους αθώους νέους ανθρώπους στο Βόλο και τη Δράμα. ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με όλα κεφαλαία, στενός συνεργάτης του διαβόητου Σαϊντ Σαμπάν που γέμισε πρέζα όλη την Ελλάδα. Με 6,000 δόσεις τον έπιασαν πριν από μερικά χρόνια για πολλοστή φορά!!!!
Καλή ρε παιδιά η ευαισθησία αλλά μήπως θέλει μια σφαίρα στο κεφάλι αυτό το κτήνος;
Μην μασάτε από το πολύ κλάμα, γιατί πολλών θυμάτων των Γκουλιώνηδων οι μανούλες κλαίνε και δεν τους ακούει κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη γενναιότητα και ανδρεία απαιτείται ωστε να παραθετει κανείς σχόλια υβριστικά , συκοφαντικά και ποινικά κολάσιμα κρυμένος παντα πισω απο την ανωνυμια...Μάς λες δηλαδη οτι ο Δημοσθενης Γκουλιωνης αρχικά σκότωσε τον γαμπρό του φορτωνόμενος ετσι μια χηρα αδελφη κι ενα ορφανο ανηψι να φροντιζει ες αεί .Το οτι δεν υπηρξε καν ποινικη διωξη γι αυτον τον " φονο" αφου η Ιατροδικαστικη Εκθεση αναφερει ως αιτια θανατου παθολογικα αιτια και στη χημικη αναλυση δεν βρεθηκε ηρωινη στο σωμα του νεκρού , ειναι ασημαντο για σενα.
Στην συνεχεια σκοτωσε την αδελφη του που βρεθηκε νεκρη κρατουμενη της ΕΛΑΣ στην Κρητη ενω ο Γκουλιωνης ηταν κρατουμενος σε αλλη φυλακη ( οπως δειχνει και το ρεπορταζ).
Και στο τελος μας λες οτι ο Γκουλιωνης με τοσα λεφτα , αφου γεμισε την Ελλαδα ηρωινη, δεν βρηκε εναν δικηγορο να σε κυνηγησει με μια αγωγη που θα σε αναγκαζε ειτε να παραθεσεις ενα τοσο δα στοιχειο- αποδειξη για οσες π@ π@ριές θες να χάψουμε ειτε να σε κερασει μια θεραπεια σε Ψυχιατρικη Κλινικη οπου ανηκεις γιατι μας λες ωραια και πιασάρικα παραμυθια αλλά δεν εχουν δρακο..Τελικα πόσοι Γκουλιώνηδες υπαρχουν ; Απ οσο γραφεις " εχουν φαει πολλους" .Ποιοί ; ποιούς ; Πότε ; Πού ; Πώς;Τοσο ηλίθιους νομιζεις αυτους που διαβαζουν ; Να καταπινουν αμασητα ολα οσα ενοιωσες χρησιμο να αραδιασεις σχολιαζωντας ενα οικογενειακο δραμα ; Κρυμενος παντα πισω απο την ανωνυμια σαν καθε αλλον πόντικα των υπονομων του διαδικτύου , γνησια νυφιτσα.