Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Και νέος "Φριτσλ" στην Κολομβία...

Οι αρχές στην επαρχία Τολίμα της κεντρικής Κολομβίας ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του επί 30 χρόνια, κάνοντάς της οκτώ παιδιά και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της.

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Αρσέμπιο Άλβαρες, είναι 58 ετών, και συνελήφθη, μετά από καταγγελία της 35χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας έμεινε χήρος όταν η κόρη του ήταν 5 ετών και σχεδόν αμέσως άρχισε να την κακοποιεί.

Η πρώτη της εγκυμοσύνη ήλθε όταν ήταν μόλις 9. Συνολικά, έμεινε 14 φορές έγκυος και απέκτησε 8 παιδιά, 5 κορίτσια και τρία αγόρια, που είναι σήμερα ηλικίας ενός έως δεκαεννέα ετών.

Τα ΜΜΕ στην Κολομβία ανέφεραν πως η γυναίκα αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του πατέρα της όταν είδε στην τηλεόραση την υπόθεση του Γιόζεφ Φριτσλ.
"Άρχισε να σκέφτεται το γεγονός όταν είδε την υπόθεση του Αυστριακού 'τέρατος'. Συνειδητοποίησε ότι αυτό που της έκανε ο πατέρας της δεν ήταν φυσιολογικό", ανέφερε ένας συγγενής της.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστή, υποστηρίζοντας ότι η 35χρονη δεν ήταν βιολογική του κόρη, αλλά "την είχε υιοθετήσει" και οι δυο τους "ερωτεύτηκαν".
Πάντως ήδη προφυλακίστηκε και κρατείται υπό τη φρούρηση στρατιωτών καθώς στη χώρα έχει ξεσπάσει σάλος εξ αιτίας της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: