Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των "τεράτων" στην Άρτα

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας αναμένουν με ενδιαφέρον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αρτας για να ταυτοποιήσουν τους δράστες που βίασαν ομαδικά, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μια 32χρονη κοπέλα σε ορεινό χωριό της περιοχής.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης εντόπισαν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό και ήδη έχουν προσαγάγει ως υπόπτους δύο αλλοδαπούς που στο παρελθόν είχαν φιλικές σχέσεις με την οικογένεια και την επισκέπτονταν συχνά.

Οπως εκτιμάται από την αστυνομία, οι δράστες πίστευαν ότι στο σπίτι υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό από την πώληση γάλατος καθώς τα θύματα ασχολούνταν με την κτηνοτροφία.

Ομως, τα χρήματα τα είχαν καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό και οι κακοποιοί βρήκαν και πήραν μόλις 70 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν τέσσερις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προχωρούν καθημερινά σε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού η κακοποιημένη γυναίκα αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα και δεν μπορεί να καταθέσει, ενώ ο πατέρας της, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της αποτρόπαιης πράξης, ξυλοκοπήθηκε άγρια και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: