Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Την είπε την"πατάτα" του ο Ομπάμα


Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επιχείρησε να κάνει χιούμορ- σε κάποια σημεία όμως ανεπιτυχώς- το βράδυ της Πέμπτης κατά την πρώτη συνέντευξη εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ σε τόκ σόου, που προβάλλεται αργά το βράδυ στην αμερικανική τηλεόραση.

Στην εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή Tonight Show με παρουσιαστή τον Τζέι Λίνο στο Λος Αντζελες, ο Ομπάμα αστειεύτηκε ότι η Ουάσινγκτον "'είναι λίγο σαν το American Idol, με τη διαφορά ότι όλοι είναι ο Σάιμον Κάουελ", αναφερόμενος στον υπερβολικά αυστηρό κριτή, ο οποίος συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή- διαγωνισμό ταλέντων.

Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι οι κόρες του, η 10χρονη Μαλία και η 7χρονη Σάσα, "το καταδιασκέδασαν" όταν ταξίδεψαν με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One και το προεδρικό ελικόπτερο Marine One, κυρίως επειδή τους μοίρασαν δωρεάν γλυκά.

Ωστόσο, στη διάρκεια της συνέντευξης ο Ομπάμα προκάλεσε και επικριτικά σχόλια όταν είπε ότι εξασκείται στον ειδικό χώρο για μπόουλινγκ του Λευκού Οίκου μετά από τις αποτυχημένες του απόπειρες να παίξει σωστά στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας που αποτέλεσαν αντικείμενο χλευασμού.

"Ηταν κάτι σαν τους Παραολυμπιακούς", είπε ο Ομπάμα, περιγράφοντας την αδυναμία του σε αυτό τον τομέα.

Κάποιοι εξέλαβαν το σχόλιό του αυτό ως προσβολή για τα άτομα με αναπηρία, που συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: