Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Aστυφύλακας με φούστα και στρινγκ!


«Πόρτα» από το Συμβούλιο της Επικρατείας έφαγε ένας αστυφύλακας που επιθυμούσε να επιστρέψει στο Σώμα από το οποίο αποτάχθηκε γιατί συνελήφθη να φορά... φούστα μπλούζα!


Οι σύμβουλοι της Επικρατείας δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς του πρώην, πλέον, αστυφύλακα, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ντυνόταν ως γυναίκα μόνο και μόνο για να συλλάβει κάποιον που του είχε κλέψει την αθλητική φόρμα που είχε μέσα 968 ευρώ καθώς και ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα!


Η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή του αρχιφύλακα από το Σώμα ξεκίνησε τον Μάιο του 2000, όταν πιάστηκε στα πράσα από συναδέλφους του να περιφέρεται μέσα στο άλσος που βρίσκεται απέναντι από τη φοιτητική εστία Ζωγράφου με ψιλοτάκουνες γόβες, μαύρο καλσόν, μίνι φούστα και μαύρο στηθόδεσμο που ήταν ορατός μέσα από ανοικτό λευκό πουκάμισο.


Οπως μάλιστα γνωστοποιήθηκε, έτσι ντυμένος πήγαινε σε θάμνους του άλσους και ουρούσε χωρίς κανένα δισταγμό, σηκώνοντας μάλιστα τη φούστα για να γίνει αντιληπτό από τους διερχόμενους ότι φορούσε κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.


Την ημέρα που συνελήφθη στην κατοχή του τραβεστί-αστυνομικού βρέθηκε μία γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε μέσα γυναικεία ρούχα (δύο καλσόν, δύο γυναικείες κάλτσες, μαύρες ζαρτιέρες, μπλε φουλάρι) καθώς και δύο πανιά που χρησιμοποιούσε για να γεμίζει τον στηθόδεσμο.


Οι συνάδελφοί του στο Πειθαρχικό δεν δέχθηκαν όμως τους ισχυρισμούς του καθώς μάλιστα από το βιβλιάριο υγείας δεν προκύπτει ουδεμία ψυχική νόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: