Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Το τέρας δικάζεται...

Έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης για τον Γιόζεφ Φριτσλ, του αιμομίκτη παιδεραστή από το Αμστέτεν της Αυστρίας, που κρατούσε επί 24 χρόνια στο υπόγειο του σπιτιού του την κόρη του, με την οποία απέκτησε εφτά παιδιά.
Στο κακουργιοδικείο της πόλης Σανκτ-Πέλτεν, κοντά στη Βιέννη, θα αρχίσει τη Δευτέρα η δίκη του 73χρονου, που σόκαρε την κοινή γνώμη όχι μόνο της Αυστρίας, αλλά και όλου του υπόλοιπου κόσμου.
Η συγκλονιστική υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Απρίλιο, όταν το μεγαλύτερο από τα παιδιά που έκανε με την κόρη του Ελίζαμπεθ, μέσω βιασμού, αρρώστησε βαριά και χρειάστηκε να νοσηλευθεί. Η 19χρονη και δύο από τα αδέρφια της δεν είχαν δει ποτέ το φως του ήλιου!
Η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η κατάθεση της 42χρονης πλέον κόρης του θα προβληθεί μέσω βίντεο. Θα την παρακολουθήσουν τρεις δικαστές και οκτώ ένορκοι. Η ετυμηγορία αναμένεται στις 20 Μαρτίου.Ο Φριτσλ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης, της αιμομιξίας, της αιχμαλωσίας καθώς και της ανθρωποκτονίας, αφού έβαλε το 7ο παιδί που γέννησε η κόρη του στο φούρνο, αφότου αυτό είχε πεθάνει κατά τις πρώτες μέρες της ζωής του από ελλιπή φροντίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: