Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Μάχη...


Στον διαγωνισμό των " Θεϊκών Ταλέντων " της Βρεττανίας γίνεται χαμός! Αφού μετά την εκπληκτική φωνή της 48αρας! Susan ήλθε ο θεϊκός 12 χρονος Shaheon να φέρει τα πάνω κάτω και να δημιουργήσει στα γραφεία των στοιχηματζίδων πανικό!!

Ο 12χρονος Shaheen Jafargholi αναδείχθηκε ως ένα πραγματικό ανταγωνιστή στη τραγουδιστική φωνάρα της Susan Boyle!!.Ο χαμογελαστός νεαρός Shaheen Jafargholi ήταν το αστέρι του Σαββάτου, στο δεύτερο επεισόδιο των Χρυσών Ταλέντων της Βρετανίας που παρακολούθησαν πάνω από 13,5 εκατομμύρια άτομα. Χθες ο Shaheen υποστηρίχθηκε από την Χολιγουντιανή ηθοποιό Demi Moore, που τον αποκαλούσε συνέχεια "τρομερός".

Ήταν η Demi Μoore επίσης που σχολιάζονατς με κολακευτικά λόγια την Susan Βoyle την περασμένη εβδομάδα της πρόσφερε την παγκόσμια επιτυχία με το να παρακολουθήσουν το τραγούδι της στην ιστοσελίδα YouTube πάνω από 30 εκατομμύρια άτομα! Demi είπε χθες για τον 12χρονο Shaheen, "Ουάου, αυτό το παιδί είναι κάτι άλλο."

Και τώρα όλα τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν είναι 7 προς 2 στον τρομερό τελικο υπερ του Shaheen!Ο Shaheen κάποια στιγμή κατά την αποθεωτική του είσοδο του στο σχολείο του στο Κάρντιφ δήλωσε πως αν κερδίσει ένα σημαντικό ποσόν θα το προσφέρει στην Susan Βoyle!!Το αγόρι που ζει με το όνειρο να γίνει ο νέος Michael Jackson και συνέχισε ο μικρός Simon : "Αυτό θα μπορούσε να είναι για μένα η αρχή για κάτι ξεχωριστό.

http://diaporon-bl.blogspot.com/2009/04/x-got-talents.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: