Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Κάηκε ζωντανή 73χρονη στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων


Μια 73χρονη απανθρακώθηκε όταν άρπαξε φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η παλαιά μονοκατοικία που διέμενε στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίων.


Οι γείτονες που είδαν τους καπνούς ειδοποίησαν την Πυροσβεστική γύρω στις 9 το βράδυ, αλλά οι πυροσβέστες του πυροσβεστικού σταθμού Κόνιτσας, όταν έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα.


Η πυρκαγιά σβήστηκε αμέσως, πριν επεκταθεί σε διπλανά σπίτια. Στο σημείο έσπευσε και ο δήμαρχος Άνω Πωγωνίου κ. Γιάννης Ντόντης. Για τα αίτια της πυρκαγιάς γίνεται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


Σύμφωνα πάντως με τους συγχωριανούς της άτυχης 73χρονης πάντως,η πυρκαγιά πρέπει να προήλθε από το αναμένο τζάκι του σπιτιού.

epirusgate.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έλεος με το c(l)opy paiste, παίρνετε συνέχεια θέματα από το troktiko, χωρίς να αναφέρετε την πηγή.
Σας το λέω, επειδή ενημερώνομαι καθημερινά από το blogspot σας και σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη δημοσιογραφική δουλειά που κάνατε. Αλλά να αναφέρετε πάντα την πηγή, σεβασμός ειδικά στο troktiko.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ είπε...

Ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό που λες...

Πες μου ένα θέμα που πήραμε από το troktiko και δεν ανέφεραμε πηγή!

Ενα! Άλλωστε στα παιδιά από το troktiko που παίζουν τόσα θέματά μας και μας κάνουν "και διαφήμιση" δεν θα το κάναμε ΠΟΤΕ!

Θέμα από το troktiko εννοώ... Όχι, από το Αθηναικό Πρακτορείο...

Πάντως αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο ΘΕΜΑ είναι λάθος μας γιατί δεν είχαμε αναφέρει την πηγή και μας έστειλαν τα παιδιά από το epirusgate mail και το αλλάξαμε...

Και μην παρασύρεσαι...

Κάποια θέματα είναι κοινής λήψης...

Οπότε να βλέπεις ίδιο κείμενο σε εμάς και στο troktiko και όπου αλλού θα είναι μάλλον Αθηναικό Πρακτορείο.

Α! και χρόνια πολλά!