Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΣΟΚ: Μαγείρευαν και έτρωγαν τον αδελφό τους!


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ

Σοκ στην κοινή γνώμη της Ρωσίας έχει προκαλέσει η ομολογία δυο αδελφών ότι σκότωσαν και έφαγαν το μεγαλύτερο τους αδελφό! Τα δυο αδέλφια, ο Timur και ο Marat, ομολόγησαν στους αστυνομικούς πως σκότωσαν τον μεγαλύτερο τους αδελφό, Rafis, στο σπίτι τους στην πόλη του Perm.

Η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση όταν τα δυο αδέλφια κατήγγειλαν ότι ο αδελφός τους αγνοείται αλλά οι αναφορές τους ήταν συγκεχυμένες. Οι αστυνομικοί με ένταλμα έρευνας έκαναν έφοδο στην οικία των δυο αντρών και ανακάλυψαν το σκελετό του θύματος θαμμένο στην αυλή και κομμάτια κρέατος στον καταψύκτη!



Ο Timur ομολόγησε πως σκότωσε τον Rafis κατά την διάρκεια καυγά επειδή του κρατούσε μανιάτικο ότι τον είχε προδώσει στην αστυνομία για φόνο που είχε διαπράξει με αποτέλεσμα την δεκαετή φυλάκιση του. Ο 23-χρονος Marat πήρε το μέρος του Timur στο καυγά και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άτυχο Rafis.



Τα δυο αδέλφια θέλοντας να εξαφανίσουν τα στοιχεία έκοψαν το κεφάλι του αδελφού τους ενώ έκαναν μερίδες το σώμα του ξεκοκαλίζοντας το προσεκτικά! «Ναι αποφασίσαμε να τον φάμε. Δεν ήθελα να πάω πάλι φυλακή και έτσι του έκοψα το κεφάλι και το έθαψα μαζί με τα οστά ενώ το κρέας το έβαλα στον καταψύκτη,» είπε κυνικά ο Timur. Τα δυο αδέλφια παραδέχτηκαν πως μαγείρευαν και έτρωγαν το κρέας του αδελφού τους εδώ και έξι μήνες!



Πηγή: ΕΘΝΟΣ, Μιχάλης Μπακ

Δεν υπάρχουν σχόλια: