Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ο Γρηγόρης έφαγε ήττα από το... μπιπ μπιπ!


Το... μπιπ μπιπ «έφαγε» τον Γρηγόρη. Με το «σκονισμένο» κογιότ του αγαπημένου καρτούν Road Runner έμοιαζε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έχασε... στη στροφή από την πανούργα στρουθοκάμηλο!

Μετά το θεαματικό «ντου» της Βίκυς Καγιά, που σερβίρει νόστιμο «Πρωινό καφέ» και πήρε μεγάλο κομμάτι από την «πίτα» της τηλεθέασης (στη ζώνη 10.00-13.00), ο «Ομορφος κόσμος» προχθές έφτασε να «χάσει» ακόμα και από το Road Runner του Star, που έχει αντικαταστήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Το κλασικό κι αγαπημένο «Road Runner show», με το κογιότ που κυνηγάει τα μπιπ μπιπ και μονίμως καταλήγει στον... γκρεμό (η ανατιναγμένο από TNT), φαίνεται ότι βρήκαν πιο ενδιαφέρον οι τηλεθεατές από το live show του Αρναούτογλου και της υπόλοιπης ομάδας του «Ομορφου κόσμου».


Ο παρουσιαστής χάρισε στο Mega 14,3%, ενώ τα κινούμενα σχέδια υπερίσχυσαν με 16,2% για λογαριασμό του Star. Ετσι, ο Gregory ήρθε τέταρτος.

Η «βασίλισσα» Μενεγάκη επανήλθε στην κορυφή «χτυπώντας» 18,8% για τον Alpha, ενώ η Βίκυ τη δεύτερη μέρα που σέρβιρε «Καφέ» κατέληξε δεύτερη χαρίζοντας ένα συμπαθέστατο 17,8% στον ΑΝΤ1.

1 σχόλιο:

admin είπε...

αχ βρε γρηγόρη!! μάλλον πρέπει να αρχίσει το χούφτωμα, μπάς και ανέβει :)