Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Της έκλεψε την τσάντα ένας αετός!


Αστυνομικοί, στην Αυστρία, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τους ζητήθηκε να ερευνήσουν την ληστεία μιας γυναίκας από ένα αετό! Η κυρία Klara Maier κατήγγειλε στην αστυνομία πως ένας αετός πέταξε ακριβώς από επάνω της και της «πήρε» την τσάντα μέσα από τα χέρια της!

Η 69-χρονη γυναίκα είπε ακόμη πως ο αετός πήγε λίγο πιο κάτω και αφού προσγειώθηκε στο έδαφος άρχισε να «ψάχνει» μέσα στην τσάντα χρησιμοποιώντας το ράμφος του! Οι αστυνομικοί, στην περιοχή Kundl, εντόπισαν λίγο αργότερα τον αετό σε ένα χωράφι και τον επέτρεψαν στον ιδιοκτήτη του.

«Πρόκειται για έναν εκπαιδευμένο αετό που δεν είχε βγει ποτέ στην φύση. Δεν χρειάστηκε ποτέ να βρει φαγητό από μόνος του. Η τσάντα της γυναίκας είχε το ίδιο χρώμα και σχήμα με την τσάντα που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης του για να τον ταΐζει,» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο ιδιοκτήτης του πουλιού, κύριος Ernst Koenig ανέφερε πως πρόκειται για ένα ήρεμο πουλί και πως πρέπει να πεινούσε παρά πολύ αφού νόμιζε πως η τσάντα της γυναίκας θα περιείχε τροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: