Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

Εντοπίστηκε το κρησφύγετο Παλαιοκώστα στο Αλεποχώρι


Το κρησφύγετο του Βασίλη Παλαιοκώστα φαίνεται ότι εντόπισε η Αστυνομία έπειτα από έφοδο σε διώροφη μονοκατοικία στο Αλεποχώρι.


Το σπίτι νοικιάστηκε πριν από περίπου ένα μήνα από μία ξανθιά γυναίκα, η οποία έδωσε στον ιδιοκτήτη πλαστά στοιχεία, λέγοντας πως ήταν έγκυος και ήθελε να μείνει εκεί με τον σύζυγό της και τους γονείς της. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για την άγνωστη γυναίκα που μετείχε ενεργά στην απόδραση των Παλαιοκώστα - Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού.


Μετά από έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι βρέθηκαν περούκες και άλλα είδη μεταμφίεσης, αλλά όχι όπλα ή χρήματα. Αστυνομικοί της Σήμανσης πήραν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως το χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι δύο δραπέτες.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εν τω μεταξύ, τα αποτυπώματα των δύο κακοποιών βρέθηκαν στο τζιπ που καταδίωξαν περιπολικά της αστυνομίας προχθές το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι στο όχημα βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Όπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο Βασίλης Παλαιοκώστας πιθανότατα εξακολουθεί να κρύβεται στα απόκρημνα φαράγγια των Γερανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: