Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ελληνοαυστραλός απήγαγε το γιο του


Το FBI και η αστυνομία του Λος Άντζελες αναζητούν τον Ελληνοαυστραλό Γιώργο Μπέτση, διευθυντή διαφημιστικού γραφείου, ο οποίος φέρεται να "απήγαγε" τον γιο του Θωμά από το σχολείο του σε προάστιο του Λος Άντζελες.

Ο Ελληνοαυστραλός, μιλώντας σε αυστραλιανή εφημερίδα, είπε ότι δεν είναι απαγωγέας, αλλά ένας απελπισμένος πατέρας που αναγκάστηκε να καταφύγει σε αυτή τη λύση καθώς η μητέρα του παιδιού του δεν τον άφηνε να το δει.


Διαβεβαίωσε πάντως, ότι το μόνο που θέλει είναι να περάσει λίγες ημέρες με το παιδί του και μετά θα το επιστρέψει στη μητέρα του.Μητέρα του Θωμά είναι η διάσημη Αυστραλή Πρισίλα Ντάσταν, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη δυνατότητά της να "ερμηνεύει" τη μυστική γλώσσα των νεογέννητων βρεφών.

Με την ιδιότητα αυτή εμφανίζεται μόνιμα στην εκπομπή της διάσημης Oprah στις ΗΠΑ, καθώς και σε άλλες αμερικάνικες τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κα Ντάσταν κατηγορείται ότι αθέτησε τη συμφωνία να έχει ο κ. Μπέτσης τον γιο του τέσσερις μήνες τον χρόνο και κυρίως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: