Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ελληνας μήνυσε τον Κρόου για παρακολούθηση

Τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ που χρησιμοποιούσε ο Μπιλ Κλίντον προσέλαβε ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου, με στόχο να παρακολουθήσουν έναν Ελληνα συνδικαλιστή του Σίδνεϊ.

Οπως αναφέρθηκε σε δικαστήριο του Σίδνεϊ, όταν ο Αυστραλός σταρ και ο επιχειρηματίας Πίτερ Χολμς αποφάσισαν να αγοράσουν την ομάδα ράγκμπι Ράμπιτος, αρκετά μέλη της αντέδρασαν, μεταξύ αυτών και ο Ελληνας συνδικαλιστής Αντώνης Παπακωσταντίνου (Τόνι Πάπας).

Κάποια στιγμή μάλιστα, οι δύο άντρες δέχθηκαν μέχρι και απειλές κατά της ζωής τους. Τότε ήταν που ο Κρόου αποφάσισε να προσλάβει τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ Παλαντίνο και Σάντερλαντ, οι οποίοι στη δεκαετία του ‘90 είχαν εργαστεί για λογαριασμό του τότε Αμερικανού προέδρου Κλίντον.

Οταν όμως ο Ελληνας συνδικαλιστής αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα παρακολούθησης, μήνυσε αμέσως τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδας κατηγορώντας τους για δυσφήμηση. Εκείνοι ωστόσο, αν και ομολόγησαν στο δικαστήριο την πρόσληψη ιδιωτικών ντετέκτιβ, επισήμαναν ότι αυτοί δεν παρακολουθούσαν τον Πάπας, γιατί δεν τον θεωρούσαν ύποπτο για τις απειλές εις βάρος τους. Η δίκη συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: