Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεθυσμένος γυναικολόγος στην Κόρινθο άφησε στη μέση τον τοκετό!

Γυναικολόγος στο νοσοκομείο Κορίνθου πήγε να ξεγεννήσει 17χρονη που είχε φυσιολογικό τοκετό και, όντας μεθυσμένος, αποφάσισε να τις κάνει καισαρική.
Το κεφάλι του παιδιού ήδη είχε πάρει το δρόμο του προς τα κάτω και μόλις ο απαράδεκτος άνοιξε τη γυναίκα... έψαχνε να βρει που είναι το κεφάλι!

Αφού δεν το βρήκε, γιατί είχε κατέβει στη μήτρα, παράτησε την κοπέλα ανοικτή στο χειρουγείο και έφυγε!



Ευτυχώς ήρθαν εσπευσμένα άλλοι γιατροί και έσωσαν μάνα και μωρό. Το βρέφος βγήκε χωρίς τις αισθήσεις του, αφού το είχε επηρεάσει η νάρκωση.
Καταγγελίες, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορα περιστατικά και έχει κόψει και το αυτί σε βρέφος.


Υ.Γ: Το όνομα του γυναικολόγου είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο!

5 σχόλια:

Chris είπε...

Λοιπόν, αυτά που γράφετε, ιατρικά δεν στέκουν. Ή τις πληροφορίες σας τις έδωσε μαμή,νοσηλέυτρια ή η καθαρίστρια ή κάποιος που απλά ήθελε να πει την μπούρδα του. Η πληροφορία σας ότι κάποιος γιατρός κάλεσε άλλον κατα τη διάρκεια καισαρικής (αυτό και μόνο) μπορεί να είναι αληθής, αυτος που σας το είπε το ξέρει. Αλλά όταν όλα τα άλλα που γράφετε για το πώς και το γιατί είναι ανεκδιήγητα...χάνετε καθε αξιποπιστία.
Διορθώστε την είδηση στις πραγματικές της διαστάσεις ή και δώστε ονόματα. Μην είστε κοινοί συκοφάντες.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΛΙ... ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ? ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...

ΡΩΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ BLOG... ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΣΤΟΙ...

Chris είπε...

Λοιπόν, εγώ είπα +"ιατρικά δεν στέκουν"

1."είχε φυσιολογικό τοκετό και, όντας μεθυσμένος, αποφάσισε να τις κάνει καισαρική."
που ξέρετε εσείς οτι ο τοκετός εξελισσόταν κανονικά και επιπλέον ποιες είναι οι ενδειξεις για διενέργεια καισαρικής σε έναν τοκετό που εξελίσσεται φυσιολογικά μέχρι που διαπιστώνεται επιπλοκή. Τί έγινε στον συγκεκριμένο τοκετό ξέρετε? Αυτός που σας το είπε είναι γιατρός και ξέρει?

2. "έψαχνε να βρει που είναι το κεφάλι!Αφού δεν το βρήκε, γιατί είχε κατέβει στη μήτρα..."

Παιδάκια, αυτό είναι γελοίο. Που ήταν πρίν και μετά είχε κατέβει στη μήτρα δηλαδή, στο στομάχι? Μόνο και μόνο αυτό μηδενίζει παντελώς την αξιοπιστία αυτού που σας τα είπε. Ούτε τί ειναι η εγκυμοσύνη δεν ήξερε.

3."Το βρέφος βγήκε χωρίς τις αισθήσεις του..." Καλά.

Λοιπόν, παιδάκια: Η είδηση έχει ώς εξής: (ΑΝ είναι αλήθεια, γιατί αυτος που σας τα είπε φαίνεται ότι τα παραφούσκωσε με μπούρδες για να γίνει η ιστορία του πιστευτή, ΑΡΑ δεν είναι αλήθεια... Αλλιώς γιατί να πεί τόσες μπουρδες?) Λέω λοιπόν ξανά, η είδηση ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

"Γιατρός δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καισαρική και κλήθηκαν άλλοι γιατροί για να ολοκληρώσουν. Ο γιατρός φαινόταν μεθυσμένος σύμφωνα με..."

Αλκοοτέστ του κάνανε?

Όχι.

Τα παραπάνω ισχύουν (οι ιατρικές λεπτομέρεις έστω)? Όχι.

Μην το κλεινετε το blog αλλά να είστε πιο σοβαροί και προσεκτικοι, ιδίως αν είστε νέοι.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ είπε...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=976019

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι παρακαλω ο γιατρος γιατι με εχει αναλάβει ένας απο εκει και εχω τρομαξει τωρα....