Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Μαζί Γερμανού - Βρετός!

Εδώ και τρεις μήνες οι φήμες τους θέλουν μαζί, εκείνοι όμως το αρνούνται. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο Ηλίας Βρεττός είχε επισκεφτεί πολλές φορές τη Ναταλία Γερμανού στο Villa Mercedes (όταν εκείνη έπαιζε μουσική) ενώ εκείνη είχε σπεύσει να τον δει από κοντά στο Romeo λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του. Σε καμία όμως κοινή δημόσια εμφάνισή τους δεν ήταν μόνοι.

Γερμανού2

Τo πρωί της Μεγάλης Τετάρτης όμως εκείνος τη συνόδευσε -με το αυτοκίνητό της μάλιστα, ένα BMW Χ3- στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να την αποχαιρετήσει λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη μαζί με τους στενούς της φίλους, Θέμη Γεωργαντά και Μιχάλη Μαρίνο.

Μάλιστα, επειδή η Ναταλία είχε υποψιαστεί ότι θα την περίμεναν φωτογράφοι στην αίθουσα αναχωρήσεων, δεν άφησε τον 26χρονο τραγουδιστή να τη βοηθήσει με τις αποσκευές της. Μόλις ο Ηλίας ξεφόρτωσε τις βαλίτσες από το αυτοκίνητο, τη χαιρέτησε διακριτικά και έφυγε για το σπίτι του στα νότια προάστια - κάποιοι λένε μάλιστα ότι το προηγούμενο βράδυ εκείνος είχε κοιμηθεί στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Γερμανού3

Πηγή: yupi.gr (Εμάς πάντως μας κάνει λίγο εντύπωση που το θέμα το έχει το yupi... Ρε Ναταλάκι μήπως το έδωσες?Μήπως....?)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλικάρια όταν όλος ο κόσμος υποφέρει τι μας νοιάζει τι κάνει η κάθε ναταλια γερμανου ; στο κάτω κάτω μια απλή τεκνατζού είναι .....δείξετε μας ότι διαφέρετε από τους άλλους ...δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν όλοι αυτοί οι χαραμοφαηδες αλλά μόνο ο απλός λαός ,
ευχαριστώ

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ είπε...

ρε φιλαράκι δίκιο μεγάλο έχεις αλλά... το βάλαμε μόνο και μόνο για το...στημένο του πράγματος...

yupi και sferα ενα και το αυτό...