Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από την επίθεση κατά των αστυνομικών στην Κυψέλη


Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού

Σύμφωνα με συνδικαλιστή των ειδικών φρουρών, η κατάσταση του ειδικού φρουρού κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή. Το επόμενο 24ωρο είναι αυτό που θα δείξει πως θα εξελιχθεί η υγεία του.

Εξελίξεις…

Η γυναίκα που φώναξε και απέσπασε την προσοχή ων αστυνομικών από τον ύποπτο ονομάζεται Αθ. Δ., είναι 50 ετών και κατοικεί στην οδό Σκόκου. Άλλαξε την κατάθεσή της και ενώ αρχικά υποστήριζε ότι ήξερε τον ύποπτο τώρα αναφέρει ότι έκανε λάθος και πως δεν ήταν ο φίλος του συντρόφου της. (δεν είχε κατέβει για τα σκουπίδια μόνο όπως ακούστηκε αλλά περίμενε τον 50χρονο σύντροφό της).

Οι δύο αστυνομικοί

Ο Σπ.Θ ο οποίος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων. Ο άλλος ειδικός φρουρός (Γιωργ. Α) κατάγεται από το Γαρδίκι Σπερχειάδας στην Φθιώτιδα.
Κατέθεσε ότι: «…¨όταν δέχτηκε ο συνάδελφος τον πυροβολισμό και αφού δέχτηκα τη μία σφαίρα έκανα ότι έχω πεθάνει για να σωθώ…»
Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους τον αριθμό της μηχανής (είναι *** 421) όχι όμως και τα γράμματα της πινακίδας.

Τα όπλα

Ο αδίστακτος κακοποιός, ο οποίος πυροβόλησε από πίσω τους δύο άνδρες. Ο ύποπτος δήλωσε Ρώσος όταν τον ρωτήσανε οι αστυνομικοί και είπε ότι βρίσκεται νόμιμα στη χώρα.
Τα όπλα που κρατούσε ο εκτελεστής ήταν δύο, διαφορετικού διαμετρήματος. Ένα 9αρι ΤΟΚΑΡΟΦ και ένα ZASTAVA περίστροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: