Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ροζ λεωφορείο σε περιοδεία...


Θιασώτες του... «Λεωφορείου ο πόθος» έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες δεκάδες κάτοικοι χωριών της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου, που τις νύχτες αναμένουν με προσμονή το λεωφορείο της... χαράς, όπως το αποκαλούν.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο αριστουργηματικό θεατρικό έργο, αλλά στην παρουσία μιας λευκής κλούβας με τζάμια περιμετρικά, που περισσότερο παραπέμπει σε μίνι λεωφορείο, και μεταφέρει νεαρές γυναίκες με σκοπό τον αγοραίο έρωτα.

Ο οδηγός της κλούβας εμφανίζεται κατά κανόνα νυχτερινές ώρες στα χωριά και... διαλαλεί την πραμάτεια του, που δεν είναι άλλη από νεαρές αλλοδαπές που εξαναγκάζονται να ικανοποιούν τις ερωτικές επιθυμίες των κατοίκων στον... χώρο τους, εντός της κλούβας ή κάπου αλλού.

Η επίμαχη κλούβα, που είναι πλέον διάσημη, εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα χωριά. Μέσα στη νύχτα και αφού τα περισσότερα φώτα σβήσουν, οι κοπέλες βγαίνουν στα σοκάκια, αφού οι πελάτες καταβάλουν το ποσό της ταρίφας στα χέρια του συνοδού τους.

Μαρτυρίες ανθρώπων αναφέρουν ότι οι ερωτικές συνευρέσεις συντελούνται σε σπίτια, στους αγρούς ή ακόμα και σε στάβλους! Υπάρχουν χωριά που τις νύχτες «στενάζουν» από τον αγοραίο έρωτα.


Πηγή: EΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: