Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Έβαζε στην μπύρα του συζύγου υπνοστεντόν και ενώ ο σύζυγος κοιμόταν έβαζε στο κρεβάτι τον πρώτο του ξάδελφο!



ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ....


Μια μέρα η μπύρα καταναλώθηκε νωρίς κι έτσι ο σύζυγος ξύπνησε κι έκπληκτος τους είδε ημίγυμνους να απολαμβάνουν το έρωτά τους, την αφοσιωμένη σύζυγο και τον συγγενή του Κακήν κακώς έφυγε ο συγγενής εραστής που έχασε και την καθημερινή τρυφερή ερωτική φωλιά.


Είναι από τις ιστορίες που θα έπαιρναν την δικαστική άγουσα, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων μετά από οικογενειακό συμβούλιο αποφασίστηκε να αποσιωπηθεί αν και οι συζητήσεις στον στενό κύκλο των συγγενών των πρωταγωνιστών της Κομοτηνής δίνουν και παίρνουν.

Η νεαρή κυρία με υπόδειξη του ερωτικού της συντρόφου που ήταν και πρώτος ξάδελφος του συζύγου της, τον πότιζε μαζί με την μπύρα του καθημερινά κι ένα υπνοστεντόν με αποτέλεσμα να πέφτει ξερός στον ύπνο.

Τότε δεχόταν συγκεκριμένη ώρα τον ξάδελφό του και δεν δίσταζαν να απολαμβάνουν την χαρά του έρωτα ακριβώς δίπλα του, αφού ο σύζυγος ξυπνούσε αργά χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Να όμως που ο κλέφτης και ο ψεύτης και ο μοιχός τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Μια μέρα ο σύζυγος ζήτησε την μπύρα του λίγο νωρίτερα από το καθιερωμένο και η σύζυγος την σέρβιρε με τον ίδιο τρόπο.

Ο άνθρωπος κοιμήθηκε αλλά όταν ήταν το ζευγάρι στο φόρτε του ξύπνησε και τους είδε δίπλα του να …βογκούν και να επιδίδονται σε περιπτύξεις που θα τις ζήλευε το πιο αποκαλυπτικό τσοντοκάναλο. Ξέσπασε επάνω στον ξάδελφο που ημίγυμνος κατάφερε να φύγει από το σπίτι, ενώ δεν γνωρίζουμε τι επακολούθησε με την φλογερή σύζυγο.


Πηγή: http://www.xronos.gr/reportage/detail.php?ID=45662

Δεν υπάρχουν σχόλια: