Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Η Νατάσα Καραμανλή βοήθησε εικονολήπτη που λιποθύμησε


ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Επισκέπτεται επισήμως την Κύπρο συνοδεύοντας τον σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή, στις επαφές που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με την πολιτική ηγεσία της Μεγαλονήσου.
Ένα απρόοπτο γεγονός, όμως, την έφερε αίφνης στην επικαιρότητα.

Η κα Καραμανλή, παρακάμπτοντας το επίσημο πρόγραμμα, προσέφερε τις υπηρεσίες της ως γιατρός όταν χρειάστηκε να βοηθήσει σε ένα έκτακτο περιστατικό.

Η κα Καραμανλή επισκεπτόταν μαζί με τη σύζυγο του Κύπριου προέδρου, κα Έλση Χριστόφια, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Λευκωσίας, όταν ένας από τους εικονολήπτες των τηλεοπτικών συνεργείων που κατέγραφαν τις κινήσεις των δύο κυριών αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Γιατρός τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε και έτσι η Νατάσα Καραμανλή έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον εικονολήπτη.

Έμεινε, μάλιστα, μαζί του όση ώρα χρειάστηκε για να φτάσει το ασθενοφόρο που θα παραλάμβανε τον ασθενή και θα τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Η ενέργεια της κα Καραμανλή προκάλεσε το ενδιαφέρον ακόμη και διεθνών μέσων ενημέρωσης, που μετέδωσαν με τηλεγραφήματά τους την είδηση από την Κύπρο.

1 σχόλιο:

Antinemecis είπε...

Να πείτε επιτέλους στην κα Καραμανλή να αλλάξει άρωμα. Ας χρησιμοποιήσει κάτι πιο διακριτικό επιτέλους να ησυχάσει και ο συφερτός που την ακολουθεί από τις λιποθυμίες...
Πάει η κα Καραμανλή στην Αυστραλία, "λιποθυμάει" ένα κοριτσάκι (κάποιου κομματικού θα ήταν) σπεύδει η κα Καραμανλή να του πιάσει το χέρι...
Πετάει με το αεροπλάνο... νάσου η γιαγιάκα που συνταξίδευε νιώθει μία "αδιαθεσία"... σπεύδει η κα Καραμανλή...!
Πάει στην Κύπρο, σωριάζεται ο εικονολήπτης...
Κι αυτοί οι επικοινωνιολόγοι δεν ξέρουν ότι το να δίνεις τις πρώτες βοήθειες δε σε κάνει γιατρό;
Και, τέλος πάντων, αυτή η κα πρωθυπουργού όταν βρίσκεται σε κάποια επίσκεψη δεν κάνει άλλη δουλειά από το να κοιτάει δεξιά-αριστερά μήπως "ξεραθεί" κανένας;
Εντάξει κυρα-Νατάσα μου, μην ανησυχείς! Ο Σανιδάς δε θα ασκήσει καμία δίωξη για την αντιποίηση επαγγέλματος, τα πλαστά πτυχία και τα τόσα άλλα αδικήματα που περιλαμβάνει ο βίος και πολιτεία σου...
Κοίτα καμία έκθεση να κάνεις την κουλτουριάρα και πες και στους κομματικούς σου φίλους (και τους άλλους ηλίθιους...) να σταματήσουν να σωριάζονται μπας και γίνεις είδηση!
Σούργελα έχετε καταντήσει...