Κυριακή 5 Απριλίου 2009

"ΑΓΟΡΙΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΔΡΟΥΖΑ & ΛΑΜΠΙΡΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!!"

"Δυο μήνες πριν –περίπου- μέσα από το http://www.zougla.gr/ έμαθα για την ύπαρξη του http:// pressmme.blogspot.com

Κατά την επίσκεψή μου σε αυτό το blog έμαθα τα http://nonews-news.blogspot.com/
http://kourdistoportocali.blogspot.com/
http:// neoi-dimosiografoi.blogspot.com/

Το http:// troktiko.blogspot.com , το γνωρίζω καιρό. Είναι από τα πρώτα blogs που έγιναν ευρέως γνωστά στους λάτρεις του internet και χαρακτηρίζεται αξιόπιστο.

Το http://kourdistoportocali.blogspot.com/ το εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί
Έχει ονοματεπώνυμα αρθρογράφων

Αναρτά συχνά θέματα του athens.indymedia.org

Το http://nonews-news.blogspot.com/ οκ δεν καίγομαι κιόλα, μετριότατο blog

Το http://neoi-dimosiografoi.blogspot.com/ είναι καλό αλλά μειονεκτεί σε ταχύτητα ανάρτησης θεμάτων.

Από τη στιγμή που απέλυσε τον Παπαγιάννη –δεν χρησιμοποιώ παραλλαγές ονομάτων προσώπων και blogs αυτή την φορά για να μην θεωρηθώ γραφική και εμπαθής- το «τσουτσέκι» του X’’Νικολάου ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ξεσπάθωσε το παιδί. Γράφτηκαν τα απίστευτα άρθρα στο http://pressmme.blogspot.com/ με βωμολοχίες και πολλά προσεχώς για τις επικείμενες αποκαλύψεις. Για 1-2 ημέρες πήγαινε τον Χ’’Νικολάου πίπα_κώλο-είμαι και κοριτσάκι… πως μιλάω έτσι σαν μπετατζής μοντιέ- ο Παπαγιάννης.και το press

(σ.σ λίγες μέρες πριν στην Δρούζα, όπου σχολίαζε ο Παπαγιάννης τα σχόλια του Κακαουνάκη για τον Μάνεση, που σχολίασε τους παρουσιαστές του Πρωινού καφέ και πάει λέγοντας, ακούσαμε και στην tv για τον πόλεμο των blogs.τέλος σ.σ)

Στη συνέχεια όλα τα blogs άρχισαν να υποστηρίζουν τον απολυμένο Παπαγιάννη…Ανάμεσα στα πολλά που έγραψε, έριξε και το περιβόητο μήνυμα που του έστειλε ο X’’Νικολάου και του έλεγε να σταματήσει τον πόλεμο όχι για αυτόν και την φουκαριάρα την μάνα του αλλά για τον βρωμιάρη τον Μάκη !!! Άρχισε τότε η ιστορία των sms.

Έλα μου ντε όμως που το sms ήταν fake … Τότε είναι που αρχίζει το πανηγύρι και ο Παπαγιάννης εκτίθεται για πρώτη φορά τόσο εμφανώς. Και τον κράζουν όλα τα blogs, ΟΛΑ!
Εδώ κάπου πιθανολογώ ότι τα ξαναβρήκε με τον X’’Νικολάου γιατί μετά από λίγες ώρες αρχίζει η οπισθοχώρηση… Γράφει και για άλλα θέματα, μειώνει αισθητά τις βωμολοχίες, σταματάνε τα «προσεχώς», μέχρι που χθες δημοσίευσε τα πρωτοσέλιδα της REAL που εκδίδει αυτός που έβριζε χυδαία τόσες μέρες –ήμαρτον λέμε-

Καπάκι αρχίζει τα χαζά περί δύο κινητών …. Τρικάπακο στέλνει και ένα e-mail ο X’’Νικολάου προς Παπαγιάννη στο οποίο του επιβεβαιώνει ότι όντως βρε του έστειλε το sms αλλά βρωμιάρη δεν εννοούσε τον Μάκη αλλά έναν άλλον….
Λογικό ε? Μετά από τόσο μπινελίκι και εκφοβισμό για αποκαλύψεις ο X’’Νικολάου φρόντισε μαζί με τις ευχαριστίες του να φροντίσει και για την αξιοπιστία του Παπαγιάννη.
Τα προαναφερθέντα blogs -- ΠΛΗΝ των http:// troktiko.blogspot.com και http:// neoi-dimosiografoi.blogspot.com/--
υποστηρίζουν τον Παπαγιάννη, παίρνουν μαθήματα δημοσιογραφίας από αυτόν και την «πέφτουν» στο http://troktiko.blogspot.com ομαδικά και επιτηδευμένα. Ο Παπαγιάννης ωστόσο έχει αφήσει τους μπροστάρηδες να καθαρίσουν για πάρτη του.
Αυτός γράφει για τα ποδοσφαιρικά που είναι και το hobby του…

ΕΙΣΤΕ Η «ΛΑΜΨΗ» ΤΩΝ BLOGS

Κύριοι ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ στον χώρο των blogs.
Ευχαριστώ το τρωκτικό που δημοσίευσε το χθεσινό μου e-mail γιατί σιγά μην το δημοσίευαν οι άλλοι. Κύριοι blogs έχετε και όχι εκπομπή στην ΥΕΝΕΔ. Η φιλοσοφία τωv blogs είναι η ελευθερία του λόγου για όλους.
Όσο για το πορτοκάλι που παρουσιάζει το τρωκτικό-πρωκτικό έχω μια ερώτηση: Δηλαδή τα δωρεάν γεύματα γίνονται μέσω Δήμου Αθηναίων και όχι Πειραιώς πηδιέται ο Σωκράτης με τον Νικήτα?Geez
Όσο για τον πωλητροπνίχτη –πηδήκουλα, παντρεμένο δημοσιογράφο αν είναι αλήθεια, εύχομαι να διαβάζει η γυναίκα του τα blogs τώρα, μαζί με 28άρη γκόμενο και να γελάνε!!!"

zzzzz

Μαντώ Μαυρογένους –σαν το sms του XAZINIKOLAOY


neoi-dimosiografoi: Εμείς πάντως Μαντώ θέλουμε να είμαστε η Λαμπίρη. Μας είναι περισσότερο συμπαθής... Ευχαριστούμε για τα καλά και τα κακά λόγια... Μόνο μια διόρθωση: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας έμαθες από το pressmme καθώς από όσο γνωρίζουμε ο Παπα-john δεν έχει κάνει αναφορά σε εμάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: