Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας και η Βάσια Λόη μπαίνουν ΕΣΗΕΑ


Ο ένας είναι βουλευτής, η άλλη ξανθιά, χυμώδης και πρώην υποψήφια για Playmate, ο τρίτος σκανδαλιάρης τσολιάς στην «Ελληνοφρένεια», που σκαρώνει φάρσες στους τηλεθεατές. Τα πρόσωπα τριών εκ των φετινών υποψήφιων μελών της ΕΣΗΕΑ είναι ήδη αναγνωρίσιμα.


Οπως είναι φυσικό, δεν έλειψαν εκείνοι που σχολίασαν με κακεντρέχεια τις υποψηφιότητές τους στο δημοσιογραφικό σωματείο, μέλη του οποίου υπήρξαν -κατά το παρελθόν- οι Ιωάννης Κονδυλάκης, Σπύρος Μελάς, Γρηγόριος Ξενόπουλος και Στρατής Μυριβήλης.


Ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας σε όσους τον κρίνουν, τονίζει ότι η δημοσιογραφία είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι! Αλλά και η Βάσια Λόη, η sexy παρουσιάστρια του «TV Weekend», που διεκδικεί στα τέλη του Απρίλη την ταυτότητα της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, αδιαφορεί για τους πικρόχολους, λέγοντας: «Η καλύτερη απάντηση είναι η δουλειά μου».


Οσο για τον «τσολιά» ή «αστυνόμο» της «Ελληνοφρένειας» Απόστολο Μπαρμπαγιάννη, με το γνώριμο στιλ του είπε στην «Εspresso»: «Εύχομαι να αρρωσταίνω συχνά γιατί θα έχω το καινούργιο ταμείο!»



Πηγή: Εσπρεσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: