Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

Θα μπορέσει να ξαναδουλέψει η γυναικά που κατακρεούργησε ο πρώην άντρας της με το αλυσοπρίονο


Μόνο σε θαύμα θα μπορούσε να αποδοθεί ότι ζει ακόμα και ότι κάποια στιγμή θα βγει από το νοσοκομείο υγιέστατη η 30χρονη Αλβανίδα, που ο πρώην σύζυγός της την κατακρεούργησε με αλυσοπρίονο, κόβοντάς της χέρια και πόδια μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα στην Καλαμάτα.


Η νεαρή γυναίκα, όχι μόνο θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αλλά θα μπορέσει να δουλέψει ξανά και να περάσει αξιοπρεπώς μια φυσιολογική ζωή, όπως είπε στην «Espresso» ο θεράπων ιατρός της, διευθυντής του Μικροχειρουργικού Τμήματος του ΚΑΤ Νίκος Γεροσταθόπουλος.


Η 30χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε άσχημη βέβαια ψυχολογική κατάσταση, μόνη και χωρίς επισκέψεις, καθώς οι γονείς της που μένουν στην Αλβανία ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά της.

ΕΣΠΡΕΣΣΟ


Ρωτάει συνέχεια για τα δύο αγοράκια της, ηλικίας 9 και 12 ετών, ενώ η μόνη της παρηγοριά είναι η φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου που είναι συνέχεια στο πλευρό της, αλλά και της κοινωνικής λειτουργού που τη βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την πρωτοφανή σε αγριότητα επίθεση που δέχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: