Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

H ληστεία ήταν τελικά ερωτικό τρίγωνο!


Περίεργη υπόθεση εκτυλίχτηκε την Κυριακή σε σπίτι στην περιοχή Εβραιομνήματα στη Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι διαμένει εδώ και χρόνια ένας μεσήλικας γνωστός για τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις.

Το άτομο αυτό, σύμφωνα με αναφορές από περιοίκους, φέρεται ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχε αρκετές συνευρέσεις με νεαρούς εραστές. Στη γειτονιά ήταν κοινό μυστικό τι συνέβαινε στο σπίτι, λόγω των …ερωτικών ήχων που στην κυριολεξία ξεσήκωναν τη γειτονιά στο πόδι.

Ωστόσο την Κυριακή ο μεσήλικας βρέθηκε σοβαρά κτυπημένος στο εσωτερικό του σπιτιού του. Γείτονες είδαν να βγαίνουν από το σπίτι εκείνο το βράδυ δύο άτομα νεαρής ηλικίας με τα οποία φέρεται ότι ο μεσήλικας επεδίωξε να έχει ερωτική επαφή. Ωστόσο τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του δεν έφθαναν για να ανταποκριθεί στις …ταυτόχρονες απαιτήσεις που είχε προς τους εραστές του.

Και έτσι εκείνοι τον γρονθοκόπησαν επειδή αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί τους. Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης τον κτύπησαν και τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο.
Ο μεσήλικας ειδοποίησε την Αστυνομία και δήλωσε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του. Στις επίμονες όμως ερωτήσεις των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο μεσήλικας έπεφτε σε σοβαρές αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί από αναφορές γειτόνων οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι η ληστεία ήταν η πρόφαση για να δικαιολογήσει ο μεσήλικας τα κτυπήματα που είχε δεχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: