Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Kαταγγελια Αγγλου τουριστα για την ΕΛ.ΑΣ


Αγγλος τουριστας που κατεβαινε την οδο Αγιου Κωνσταντινου,τον σταματησαν 2 ατομα και μιλωντας του σπαστα αγγλικα και δειχνoντας του σηματα της αστυνομιας(με αστερι!!),του ζητησαν να του κανουν σωματικο ελεγχο και να δουν το διαβατηριο του.

Αυτος δεχτηκε αλλα δεν ειχε μαζι του το διαβατηριο.Τοτε εκαναν τον ελεγχο αλλα ομως ενας του πηρε το πορτοφολι και απο μεσα 200 ευρω .Υστερα τον αφησαν να φυγει ζητωταντας του και συγνωμη και γυρισε στο ξενοδοχειο.Οταν ομως γυρισε και τσεκαρε το πορτοφολι του του ελειπαν τα 200 ευρω απο μεσα. Οπως μου ειπε δεν κοιταξε το πορτοφολι οταν του το εδωσαν γιατι ηταν ταραγμενος απο τον σωματικο ελεγχο που του κανανε μπροστα στους περαστικους. Ο συγκεκριμενος τουριστας εχει Ιρανικη καταγωγη και ισως οι εξυπνακηδες που τον ψειρισανε να εκμεταλευτηκαν το γεγονος οτι εδειχνε για ενας απο τους τοσους μεταναστες που περιφερονται στην Ομονοια.Ο ανθρωπος ηταν πολυ ταραγμενος και πηγε στο τμημα για μηνυση.

Αλλα η ταλαιπωρια δεν ειχε τελειωμο για αυτον τον ανθρωπο.Μετα ειχαμε την συνηθη κατασταση των αστυνομικων τμηματων που δουλευουν με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου.Ο ανθρωπος πηγε στο τμημα Ομονοιας να καταγγειλει το συμβαν ,και μονο που δεν ξεκαρδιστηκαν απο τα γελια οι αστυνομικοι. Μολις του πηραν την καταθεση γελωντας παντα,τους ειπε οτι αυτο ειναι παρωδια,και ο κυριος.... (ή αυτος που υπεγραψε το χαρτι για λογαριασμο του)τον ρωτησε απο που ειναι.Ο ανθρωπος του ειπε Αγγλια .Τοτε ο εξυπνος απαντησε οτι αν δεν του αρεσει εδω να γυρισει πισω στην Αγγλια..
Απο email αναγνωστη 24/4/09
konstantinos Z

Δεν υπάρχουν σχόλια: