Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Media...

35.000 ευρώ το μήνα θα είναι η αμοιβή της Βίκυς Καγιά για τον Πρωινό Καφέ, ποσό που φαντάζει εξαιρετικά μεγάλο για τα δεδομένα της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Αnt1 μειώνοντας μισθούς σε παρουσιαστές και εργαζόμενους. Μάλιστα διέρρευσε ότι σύντομα και στο Μαρούσι θα αρχίσει το σύστημα της εθελούσιας εξόδου. Η Βίκυ Καγιά πάντως έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελάει αφού πήρε από τους Γερμανούς του Alpha 150.000 ευρώ για να διακοπεί το σόου Είσαι μέσα και να μείνουν άνεργοι δεκάδες εργαζόμενοι
Δεν θα συμμετέχουν στον νέο Πρωινό Καφέ με τη Βίκυ Καγιά εν τέλει ο Γιώργος Λιανός και η Δέσποινα Καμπούρη. Αποφασίστηκε το δίδυμο να επικεντρωθεί στα γυρίσματα του Χ-Factor 2 που αρχίζουν σύντομα. Οι φήμες λένε ότι στο πάνελ της παρουσιάστριας του Καφέ θα βρίσκεται το ραδιοφωνικό δίδυμο Τάσος Τρύφωνος και Μαργαρίτα Δρούτσα.

- Δοκιμαστικό έκαναν τη προηγούμενη Τετάρτη στο Mega ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος. Το μέχρι τώρα δίδυμο του Αnt1 δοκιμάστηκε σε μια νέα τύπου εκπομπή που θα συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία και που θα αναστήσει τη πρωινή ζώνη 10.00 με 13.00 , τα Σαββατοκύριακα στο Μεγάλο Κανάλι.

- Πόλεμος στο Alter , για τα τηλεοπτικά βραβεία Πρόσωπα του Έθνους που φέτος έχει σειρά το κανάλι του Μπουρναζίου να τα παρουσιάσει. Ο πόλεμος έχει ξεσπάσει για το ποια κυρία θα είναι η οικοδέσποινα τους. Συμφωνα με πληροφορίες προβάδισμα έχουν οι κυρίες Μαριέττα Χρουσαλά και Βάσια Λόη. Χαρά που θα πήρε η Σκορδά…

- Με μηνύσεις θα απαντήσει άμεσα η Έλλη Στάη σε Δρούζα, Star , Μαλέλη και Παπαγιάννη για τα όσα ακούστηκαν για τη προσωπική της ζωή στην εκπομπή της πρώτης. Όσον αφορά το τηλεοπτικό της comeback , εκτός από τον Alpha τη διεκδικούν η ΝΕΤ , Ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ.

Πηγή: mediakanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: