Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

Αν είσαι διαρρήκτης ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Τατουάζ!


Άκου τώρα παρατηρητικότητα που είχε μια νεαρή υπάλληλος στις Σέρρες.

Δύο αλλοδαποί είχαν ρημάξει πολλά διαμερίσματα, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα ακόμη και ρούχα, από το εσωτερικό τους.

Πριν από μερικές μέρες, μετά από τη διάρρηξη ενός διαμερίσματος, γειτόνισσα περιέγραψε στον ιδιοκτήτη του, τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, που κινούνταν περίεργα στην είσοδο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Αυτό που της είχε κάνει εντύπωση, ήταν το τατουάζ, που είχε στο λαιμό του.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που έπεσε θύμα των αετονύχηδων, περιέγραψε το περιστατικό και τα χαρακτηριστικά του νεαρού με το τατουάζ σε μια φίλη του. Η 25χρονη συγκράτησε την εικόνα και κυρίως το τατουάζ που έμοιαζε με αστερία στο λαιμό του νεαρού. Σήμερα το μεσημέρι έπεσε συμπτωματικά επάνω του, στην οδό Βενιζέλου.

Η νεαρή παρατήρησε τις κινήσεις δύο ατόμων, εκ των οποίων ο ένας είχε ένα τατουάζ. Μπήκαν σε μια πολυκατοικία και βγήκαν μετά από λίγη ώρα, κρατώντας στα χέρια τους ρούχα και άλλα αντικείμενα. Τα έβαλαν μέσα σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια μπήκαν σε άλλη πολυκατοικία.

Χωρίς να χάσει στιγμή, ειδοποίησε με το κινητό της την Αστυνομία, που μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τους θρασύτατους διαρρήκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: