Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Βίκυ Καγιά: Δεν θέλω να παρουσιάσω τα καλλιστεία"


Λίγες μέρες μετά την ξαφνική απομάκρυνση δύο συνεργατών της στον Πρωινό Καφέ, η Βίκυ Καγιά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παρουσιάζει τα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

"Ήμαρτον, βρε παιδιά! Δεν πάει να πει ότι τώρα που ήρθα στον ΑΝΤ1 θα κάνω τα πάντα" λέει στο περιοδικό TV Έθνος. "Όχι, τα καλλιστεία δεν θα τα παρουσιάσω και δεν θέλω να τα παρουσιάσω. Είπαμε, ας κάνουμε πρώτα καλά τον Καφέ και μετά θα έρθουν όλα τα άλλα. Όλο αυτό το διάστημα μαζί με την ομάδα της εκπομπής, θέλω να αφοσιωθώ και να αφιερωθώ στον Καφέ. Όλα μαζί δεν γίνονται".

Στην ίδια συνέντευξη η Βίκυ αποκαλύπτει πως στο συμβόλαιό της υπάρχει πλαφόν τηλεθέασης, "το οποίο θα μπει σε ισχύ από το Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας κανονικά - με την έναρξη της νέας χρονιάς".

Πώς είναι όμως να συνεργάζεσαι με το σύζυγο της βασικής τηλεοπτικής σου αντιπάλου; "Με τον Γιάννη Λάτσιο έχουμε άριστες σχέσεις, όπως και με όλους τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Μάλιστα, οποιαδήποτε συμβουλή ή παρέμβασή του στον Καφέ θα ήταν πολύτιμη για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: