Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Ταλίσα Κοντοσταύλος: H Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην Αθήνα με τη γρίπη των χοίρων;


Η κεντρική τραγουδίστρια του βρετανικού συγκροτήματος N-Dubz που βρίσκεται συχνά στις πρώτες θέσεις των charts ήρθε στην Αθήνα την Πέμπτη για να δει τους φίλους και την οικογένειά της μετά τη λήξη των 23 συναυλιών του συγκροτήματος. Προέκυψε, όμως, ένα πρόβλημα όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης η τραγουδίστρια λιποθύμησε. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε τη μετέφεραν αμέσως σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Ταλίσα πάσχει από τη θανατηφόρο γρίπη των χοίρων. Αυτό τουλάχιστον λέει δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Sun.

Χθες βράδυ η τραγουδίστρια παρέμεινε σε απομονωμένο θάλαμο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείου αφού οι γιατροί περιμένουν τα αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων για να κρίνουν ποια είναι η θεραπευτική αγωγή που θα χρειαστεί να ακολουθήσει.

Άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε: «Μετά από μία μεγάλη επιτυχία στα charts και στην περιοδεία ήρθε ο πανικός για τη υγεία της. Η οικογένειά της είναι αναγκασμένη να φορά μάσκες για να τη δει και τους επιτρέπουν μόνο ελάχιστη επαφή μαζί της. Είναι τρομακτικό».

Ο υπεύθυνος Τύπος έκανε μία πιο αισιόδοξη δήλωση. «Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά και θα μπορέσει να φύγει από το νοσοκομείο σε λίγες μέρες». Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος γνωρίζουν για την ασθένεια της Ταλίσα αλλά δεν έχουν κάνει καμία δήλωση ακόμη.

Το Ελληνικό υπουργείο υγείας εξέδωσε, πάντως, ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τη Sun.

Δεν υπάρχουν σχόλια: