Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Παρασκευη και 13 ή αλλιώς "ΠΟΛΕΜΟΣ"


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...


Καταστροφές, ληστείες, πυροβολισμοί και ένα απίστευτο θρίλερ με έναν επικίνδυνο -όπως φαίνεται - ληστή που σύμφωνα με την αστυνομία παραμένει ταμπουρωμένος σε παλαιό κτίριο στον Πειραιά.


Τελευταίο περιστατικό, αυτό στην Πλάκα όπου ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο ΑΤ Κυψέλης πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφετέριας με τον οποίο όπως φαίνεται είχε προσωπικές διαφορές. Το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός παραδόθηκε.


• Καταδρομική επίθεση στο Κολωνάκι
• Εγκλωβισμένος σε αποθήκη
Στον Πειραιά, σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας σε παλαιά αποθήκη επί της οδού Πειραιώς για τον εντοπισμό νεαρού άνδρα ο οποίος επιχείρησε το μεσημέρι να ληστέψει τράπεζα. Ο ληστής καταδιώχθηκε από αστυνομικούς και κατέφυγε στο κτίριο όπου και αναζητείται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι καθώς και χειροβομβίδα.

Τέλος, πεδίο μάχης έγινε για ακόμα μία φορά το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το Κολωνάκι από ομάδα περίπου 40 κουκουλοφόρων που κατά την «κάθοδό» τους από την πλατεία Δεξαμενής έσπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από βιτρίνες καταστημάτων μέχρι αυτοκίνητα, τράπεζες και εισόδους πολυκατοικιών. Οι νεαροί πέρασαν από τις οδούς Σκουφά και Ηρακλείτου και μόλις έφτασαν στην οδό Πινδάρου διασπάστηκαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: