Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Διοικητής του ΑΤ Κυψέλης ο αξιωματικός που πυροβόλησε επιχειρηματία


Νέα διάσταση στην υπόθεση του πυροβολισμού ιδιοκτήτη καφετέριας από αστυνομικό στην οδό Αδριανού 1 στην Πλάκα έρχεται να δώσει το γεγονός ότι ο δράστης- αξιωματικός είναι διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης.

Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος ονομάζεται Δημήτρης Φώτου και έχει τον βαθμό του αστυνόμου α', πήγε στην καφετέρια. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.
Σε ανύποπτο χρόνο ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε από το τσαντάκι του ένα όπλο και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του ιδιοκτήτη.


Οι σφαίρες βρήκαν τον άτυχο άνδρα στο θώρακα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λόγος που όπλισε το χέρι του αστυνομικού είναι οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον επιχειρηματία.


Ο αστυνομικός, ο οποίος παραδόθηκε πριν λίγο, μόλις σήμερα ανέλαβε διοικητής του ΑΤ Κυψέλης. Τον τελευταίο καιρό του είχε χορηγηθεί αναρρωτική άδεια, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για αυτό το λόγο έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια.
Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν και για το λόγο αυτό του είχε αφαιρεθεί το όπλο.


Αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο με τα σοβαρά ψυχικά προβλήματα υγείας οι "αρμόδιοι" έκριναν ότι έπρεπε να τον τοποθετήσουν στη θέση του διοικητή του ΑΤ Κυψέλης.
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: