Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Γέννησε εν πτήσει και στη συνέχεια εγκατέλειψε το μωρό

Μία γυναίκα γέννησε εν πτήσει από την πόλη Άπια στο νησί Σαμόα προς το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και στη συνέχεια άφησε το μωρό όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.


Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Όκλαντ δήλωσε στο διαδικτυακό ιστότοπο Stuff News ότι ένα μέλος του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας Pacific Blue βρήκε το μωρό στο αεροπλάνο, αφού όλοι οι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί μετά από την τετράωρη πτήση. Σύμφωνα με το διαδικτυακό τόπο news.com.au, το μωρό βρέθηκε στις τουαλέτες του σκάφους από μία καθαρίστρια και η μητέρα είναι μία 30χρονη κάτοικος του νησιού Σαμόα.


Τοπικός αστυνομικός επιθεωρητής δήλωσε ότι τόσο η μητέρα, η οποία φέρεται να επέστρεψε στη συνέχεια, όσο και το μωρό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, αλλά η αστυνομία ερευνά κατά πόσο το μωρό εγκαταλείφθηκε.


Το πρακτορείο ειδήσεων New Zealand Press Association μετέδωσε ότι η εκπρόσωπος είπε ότι δεν έχει γίνει γνωστό εάν κάποιος από τους συνολικά 150 επιβάτες και το πλήρωμα είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε μία γυναίκα που είχε πόνους γέννας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: