Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Δραματική έκκληση γονιών να μην σταματήσουν οι έρευνες για το αγνοούμενο παιδί τους




ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι

...αγνοούταν ένας ψαράς από τη Μηχανιώνα στο κόλπο της Ιερισσού.

Οι έρευνες υπό την εποπτεία του θαλάμου επιχειρήσεων του Υπουργείου Ε.Ν. ολοκληρώθηκαν σε ένα διήμερο… Τα παλικάρι δε βρέθηκε και οι γονείς του γεμάτοι αγωνία ζητούν από το αρμόδιο Υπουργείο να κάνει κάτι. Τους παράτησαν στο έλεος της τύχης τους. Και τους γονείς και το παλικάρι. Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή των γονιών.

"Κύριε Υπουργέ Σας γνωρίζουμε ότι από τις 10-03-2009, αγνοείται το παιδί μας, Γεώργιος Σβολάκης 28 ετών, επαγγελματίας ψαράς από την Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, που χάθηκε από το αλιευτικό σκάφος που εργαζόμασταν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή 6 ναυτικά μίλια από το Βατοπέδι Αγίου Όρους Χαλκιδικής.

Μετά από διήμερη έρευνα που διενεργήθηκε υπό την εποπτεία του θαλάμου επιχειρήσεων και η οποία έληξε χωρίς αποτέλεσμα, όλο το βάρος των ερευνών, έπεσε πάνω στην οικογένεια μου και σε όσους εθελοντικά και με αλτρουιστικά αισθήματα ( αερολέσχη Θεσσαλονίκης- ψαράδες της περιοχής) θέλουν να βοηθήσουν στην ανεύρεση του παιδιού μας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε εάν από εδώ και πέρα η έρευνα θα αφεθεί στο θέλημα του Θεού, στην τύχη ή στον εθελοντισμό. "Κύριε Υπουργέ κάντε κάτι".

Το θέμα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Ζητάμε η Πολιτεία να κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες αρχές και τα Λιμεναρχεία του Βόρειου και κεντρικού Αιγαίου, σε επίπεδο περιπολιών από σκάφη του Λιμενικού Σώματος ώστε να ερευνηθούν οι ακτογραμμές και ο θαλάσσιος χώρος των περιοχών αυτών.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για την οικογένεια μας και για την πορεία των ερευνών. Σας ευχαριστούμε,οι γονείς Παναγιώτης και Ευαγγελία Σβολάκη".


http://ypotheto.blogspot.com/2009/03/blog-post_7340.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: