Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Νέο χειρουργείο για τον Χρήστο Ζαχόπουλο

Αντιμέτωπος με ένα ακόμα χειρουργείο ως απόρροια της πτώσης του από το μπαλκόνι της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι, βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος.

Ο κ. Ζαχόπουλος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου και υποβλήθηκε σε προεγχειρητικό έλεγχο και πιθανότατα μέχρι αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση. Τον πρώην γενικό γραμματέα συνόδευσαν από τη Χαλκιδική στην Αθήνα, όπως πάντα, η γυναίκα του Πέρσα και ο γιος του Θανάσης Ζαχόπουλος.

Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που του προκάλεσε η απεγνωσμένη πτώση του από το μπαλκόνι του σπιτιού του, τον Δεκέμβριο του 2007, προβληματίζουν τον θεράποντα γιατρό του Ζώη Σταύρου, για μελλοντικές ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Μάλιστα τη συγκεκριμένη επέμβαση οι γιατροί τη χαρακτηρίζουν ως μη επίφοβη, με ποσοστά επιτυχίας 95% και κρίνεται αναγκαία και για έναν επιπρόσθετο λόγο, ότι το ένα πόδι είναι εμφανώς κοντύτερο από το άλλο εξαιτίας της απώλειας ενός σπονδύλου και τα κινητικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με ψεύτικο πάτο στο παπούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: