Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ο παράδεισος της των ηλικιωμένων!

Την ώρα που οι περισσότεροι συνομήλικοί τους περιμένουν να βρουν τον παράδεισο στην άλλη ζωή, κάποιοι συνταξιούχοι από τη Γερμανία τον έχουν βρει στη Γη και δεν τον αφήνουν να περιμένει.

Γι’ αυτούς ο παράδεισος βρίσκεται στην Πατάγια, μια πόλη της Ταϊλάνδης μία ώρα από την Μπανγκόκ, όπου σχεδόν κάθε μέρα είναι καλοκαίρι.

Εκεί βρίσκεται η «Villa Germania» που φιλοξενεί χιλιάδες Γερμανούς που έχουν πατήσει προ πολλού όχι μόνο τα πρώτα, αλλά και τα δεύτερα «ήντα» και κάνουν το όνειρό τους για ελευθερία, γυναίκες και αλκοόλ πραγματικότητα.

Η «Villa Germania» είναι ένα ταϊλανδο-γερμανικό πρότζεκτ και αποτελεί τη μεγαλύτερη γερμανική κοινότητα της Ταϊλάνδης. Σε ένα κτίριο έντεκα ορόφων, οι ευτυχείς ένοικοί της ζουν ζωή χαρισάμενη, μακριά από δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ούτε δουλειές, ούτε μετοχές, ούτε μπόνους εκατομμυρίων.

Απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ξένοιαστη ζωή, ζώντας το πολύ με 800 ευρώ το μήνα - μαζί με τα τσιγάρα, το αλκοόλ και τις γυναίκες. Εξάλλου, γι’ αυτούς ο χρόνος έχει σταματήσει. Καγκελάριός τους είναι ακόμη ο Χέλμουτ Σμιντ και αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας ο Φραντς Μπεκεμπάουερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: