Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

“Πορτιέρης” νυχτερινού κέντρου ξυλοκόπησε αστυνομικό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία της Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό ενός νεαρού «νταή» που εργάζεται ως “πορτιέρης” νυχτερινού κέντρου, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια έναν θαμώνα, αλλά και έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που επενέβη για να τον γλιτώσει!

Στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα, επικρατούσε… πανικός λόγω της παρουσίας της γνωστής Πετρούλας του Star και στην είσοδο είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές! Ο “πορτιέρης” είχε αναλάβει την «επιλογή» όσων θα έμπαιναν κάνοντας face control με ύφος… στρατηγού! Όταν, όμως, ένας νεαρός προσπάθησε να μπει με το «έτσι θέλω», ο μπράβος άρχισε να τον ξυλοφορτώνει!

Εκείνη τη στιγμή, περνούσαν ο αστυνομικός και η σύζυγός του με το αυτοκίνητό τους. Αν και εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο και κατέβηκε για να βοηθήσει το νεαρό. Όμως, τότε, ο “πορτιέρης” στράφηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπάει με μανία.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλε μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ο οποίος συνελήφθη, αλλά και του «νταή» μπράβου, ο οποίος όμως πρόλαβε να ξεφύγει
Επίθεση με πολύ… ξύλο δέχθηκε ένας από και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: