Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο gay ελέφαντας...


Σάλο έχουν προκαλέσει στην Πολωνία οι σεξουαλικές επιλογές ενός ελέφαντα που μάλλον είναι γκέι. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο ζωολογικό κήπο της πόλης Πόζναν και φτάνει να προκαλεί πολιτικές αναταράξεις, έστω σε τοπικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, έξαλλος έχει γίνει με τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου της πόλης ένας συντηρητικός δημοτικός σύμβουλος του Πόζναν, διότι αφού εξασφάλισαν από το δήμο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αγοράσουν έναν ελέφαντα επιβήτορα, σύντομα διαπίστωσαν πως αυτός, αντί να επιδοθεί στη διαιώνιση του είδους, έδειχνε προτίμηση στους υπόλοιπους αρσενικούς ελέφαντες του κήπου.

«Δεν πληρώσαμε 37 εκατ. ζλότι (σ.σ.: 8,5 εκατομμύρια ευρώ) για να αποκτήσει το μεγαλύτερο καταφύγιο ελεφάντων της Ευρώπης έναν ομοφυλόφιλο ελέφαντα» δήλωσε ο Μίχαλ Γκίρζες και πρόσθεσε: «Υποτίθεται πως θα αποκτούσαμε ένα ολόκληρο κοπάδι, αλλά αφού ο Νίνιο (σ.σ.: όπως ονομάζεται το συμπαθές μεν, πλην ομοφυλόφιλο παχύδερμο) προτιμά να έχει αρσενικούς φίλους και όχι φιλενάδες, πώς θα κάνει απογόνους;» διερωτήθηκε.

Ο επικεφαλής του ζωολογικού κήπου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ο δεκάχρονος Νίνιο είναι ακόμη πολύ νεαρός για να επιλέξει το σεξουαλικό του προσανατολισμό, επομένως είναι φυσικό να πειραματίζεται. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι ελέφαντες δεν φτάνουν στη σεξουαλική ωριμότητα προτού συμπληρώσουν τα δεκατέσσερα χρόνια τους, οπότε ο Νίνιο μπορεί τελικά και να επιλέξει να μη γίνει ομοφυλόφιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: